Systeemwanden voor een flexibele werkomgeving

 

Steeds vaker zien we een dubbele betekenis in het flexwerken. Niet alleen dat de werknemers moeten flexibeler zijn in hun tijden en werklocaties, ook de locaties zelf worden flexibeler ingedeeld. Om dit te doen kun je het beste gebruik maken van systeemwanden in je bedrijfspand. De belangrijkste reden is dat ze verplaatsbaar zijn, maar ook makkelijk aanpasbaar aan de functionaliteit van ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan de geluidseisen. Een ander bijkomend voordeel is dat het plaatsen van systeemwanden over het algemeen weinig rommel geeft. Ze zijn al afgewerkt, dus stuc- en schilderwerk is niet nodig.

JTD Projects is gespecialiseerd in gesloten systeemwanden. Deze zijn afgewerkt met gemelamineerd spaanplaat of beplakte gipsplaten. Het verschil? De wanden met spaanplaat kunnen beter tegen een stootje, de wanden met gips zijn budgetvriendelijker. Daarnaast plaatsen we ook vaak glazen systeemwanden. Deze variant is op het moment het populairst en zorgt voor een transparante en open uitstraling. 

Om de juiste systeemwand te kiezen, komen wij graag langs om een lijst met eisen op te stellen. Zo ontdekken we samen welke systeemwand het best geschikt is voor het bedrijfspand, de werkvloer of andere ruimtes. Mogelijkheden genoeg in ieder geval.

 

 

 

 

 

 

 

 

pause
play
fullscreen