JTD projects bestaat alweer 5 jaar!

De eerste plannen ontstonden 5,5 jaar geleden. Met enkele mensen kregen we het idee om een bedrijf te beginnen in de totale projectinrichting. We wilden iets moois in de markt zetten en gezien onze ervaring moest dat goed komen. 

Ons motto: Persoonlijke aandacht voor de lange termijn. Ons doel: Klanten aan ons binden, zodat ze regelmatig terugkomen. De betrokkenheid bij een project vonden en vinden wij erg belangrijk, daarom denken we op de lange termijn en zien we opdrachtgevers graag terug. Bovendien wilden we alles in één zijn. Normaal komt een verkoper het werk opnemen, de projectleider zorgt voor de uitvoering. Hier ontstaan wel eens onduidelijkheden als het gaat om het eindresultaat. Dus is JTD de verkoper en projectleider geworden. Precies dat heeft ons gebracht tot wat we nu zijn. 

Na precies 5 jaar is ons denkwijze nog steeds hetzelfde. Met een behoorlijke club mensen hebben we al veel mooie projecten opgeleverd. Het Havenbedrijf Rotterdam, Stena Realty, De Raad Vastgoed en De Raad bouw, De Verkerk Groep, IMCD, Varo Rotterdam, Mentaal Beter, Koers Groep, The Office Operators en Ordina Nederland zijn o.a. opdrachtgevers die voor een mooi portfolio zorgen. Hier zijn we erg trots op en gaan vol goede moed een toekomst in met nog vele mooie projecten om uit te voeren.

 

pause
play
fullscreen