1,5 meter afstand:
hoe doe je dit op de werkvloer?

Niemand weet hoe lang de coronacrisis nog gaat duren. Hetzelfde wordt het nooit meer, is de voorspelling. Daarom moeten we gaan wennen aan een 1,5 meter samenleving en ons hierop aanpassen. Dat betekent dat kantoren en bedrijfsruimtes veranderd moeten worden, zodat thuiswerkers weer terug naar kantoor kunnen. JTD projects heeft drie oplossingen om de werkvloer klaar te maken voor de 1,5 meter samenleving.

Oplossingen

De meest flexibele oplossing om voldoende afstand te garanderen is een plexiglas of glazen scheidingsscherm. Deze worden geplaatst op balies en tussen bureaus. Dit laat alles zoveel mogelijk bij het ‘oude’. In sommige panden volstaat een scheidingsscherm niet, omdat een meer permanente oplossing de voorkeur heeft. In dat geval is een glazen scheidingswand de beste oplossing. Als laatste kan ook overwogen worden om de verdieping her in te delen. Eventueel in combinatie met de andere 2 oplossingen. 

Advies

JTD Projects komt graag langs, op gepaste afstand, om samen met u te kijken naar een passende oplossing. Zo kunt u zich laten adviseren aansluitend op uw behoeftes en een plan op maat laten maken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@jtdprojects.nl.